Brand identity Your Ambassador

Brand identity Your Ambassador

YourAmbassador is een start-up dat ‘Brand Ambassadors’ werft en traint om producten, diensten en acties van bedrijven onder de aandacht te brengen bij hun sociale netwerk. Daarmee biedt YourAmbassador een combinatie van Referral marketing en Affiliate marketing. YourAmbassador heeft deze kennis en ervaring met succes opgedaan in de horeca en uitgaansleven waaronder clubs en festivals.

 

 

De uitdaging

YourAmbassador wil zich niet alleen op de horeca en uitgaansleven richten maar ook grote bedrijven en multinationals aantrekken voor deze nieuwe vorm van adverteren. Hiervoor heeft zij een professionele identiteit nodig waarmee een heldere boodschap en belofte visueel overgebracht kan worden en kan verankeren in het geheugen van een cliënt. Er is behoefte aan een hippe, jong, professionele, internationale , tijdloze identiteit die terug te zien is in alle te gebruiken communicatiemiddelen.


'The Ripple effect'

Een professionele identiteit vraagt om overtuigingskracht door middel van een goed geformuleerde propositie, deze te vertalen naar een pakkende, korte boodschap, verpakt in een passend thema, logo en huisstijl dat herkenbaar is. Samen met de creatievelingen en copywriters van Furnuft heeft Garlic & Ginger het merkverhaal samengevat en de brand identity bepaald aan de hand van de metafoor 'The Ripple effect'. Garlic & Ginger heeft vervolgens dit concept vertaald naar een moderne, herkenbare en krachtige visuele identiteit.

Terug naar het overzicht