Jouw websitebouwer voor een Vindbare website

Garlic & Ginger uit Vianen, Utrecht begrijpt wat er nodig is om voor jou een gebruiksvriendelijke website te ontwerpen en ontwikkelen. Als de website jouw bezoekers niet aanstaat zijn je concurrenten slechts één muisklik van jou vandaan. Daarom streeft G&G ernaar om zeer gebruiksvriendelijke interfaces te ontwerpen en te ontwikkelen die klanten aantrekken en behouden.

 

Bekijk website portfolio

 

 

Hoe ontwikkel ik een vindbare website voor jou?

We bepalen samen een strategie om jouw doel(en) te behalen en hoe we je bedrijf vindbaar op internet kunnen zetten. Ik visualiseer, ontwerp en ontwikkel een gebruiksvriendelijke website zodat jij een onvergetelijke indruk achter kan laten. Samen met een flexibel en sterk team van professionele, creatieve partners kan ik elk deel van jouw on- en offline communicatie verzorgen en daardoor ben ik één centraal aanspreekpunt voor:

 

Marketing & strategie

Brand identity ontwikkelen

Logo & drukwerk ontwerpen

Website ontwerpen en bouwen

Vindbaar zijn in zoekmachines

 

 

 

Eigen baas met een Content MANAGEMENT Systeem

In een wereld met internet op elke hoek van de straat is een snelle website een must. De moderne, schaalbare websites die ik ontwikkel laden snel en zijn eenvoudig te gebruiken door je bezoekers. Maar ook door jou. Onder de motorkap zit namelijk een eenvoudig te gebruiken Content Management System waarmee jij volledig autonoom je nieuws, teksten en afbeeldingen kan wijzigen. Als je een email kan sturen dan zal ook dit geen probleem voor je zijn. Ik maak gebruik van betrouwbare 'Open Source' systemen zoals Wordpress, Joomla en CMS Made Simple. Hierdoor ben je niet afhankelijk van een webdesign bureau die een eigen systeem biedt en heb je ook geen licentiekosten.

 

 

"De Jonnie Boer onder de webdesigners" "Wij kwamen bij Richard door mond tot mond reclame. Eerst uiteraard zijn eigen website bekeken: zag er strak uit. Daarna een paar sites uit de portfolio, alles bij elkaar aanleiding om contact op te nemen met Richard. De artistieke ideeën om er iets moois van te maken, de grote betrokkenheid en uiteindelijk de uitgebreide uitleg hoe we zelf dingen op de site kunnen aanpassen; alles was boven verwachting." Tandartspraktijk F. Bock

 

 

 

Wil jij ook een vindbare website?
Bel 06 43 44 26 55

 

 

Wil jij ook een sterk merk?

Bel 06 43 44 26 55