Garlic & Ginger brengt je dichter bij je doel

Mijn naam is Richard Jeltes en als communicatieadviseur en designer van Garlic & Ginger uit Vianen, Utrecht begrijp ik wat er nodig is om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij je klanten. Ik geloof dat elke schakel in jouw communicatie moet kloppen als je wilt dat het voor je werkt. Consumenten kiezen tegenwoordig namelijk zelf hoe ze aan informatie komen. Online, print, video of mobile; de consument bepaalt. Om hierop in te spelen en in de picture te blijven bij de consument is een afgestemd samenspel van goede marketing, een heldere communicatiestrategie, een duidelijke boodschap en de inzet van de juiste media noodzakelijk.

 

 

Hoe communiceren we jouw merk

We bepalen samen een strategie om jouw doel(en) te behalen en hoe we je bedrijf overtuigend in de markt kunnen zetten. Ik ontwikkel en visualiseer een passende boodschap en geef vorm aan je identiteit zodat jij een onvergetelijke indruk achter kan laten. Samen met een flexibel en sterk team van professionele, creatieve partners kan ik elk deel van jouw on- en offline communicatie verzorgen en daardoor ben ik één centraal aanspreekpunt voor:

 

Marketing & strategie

Brand identity ontwikkelen

Logo & drukwerk ontwerpen

Website ontwerpen en bouwen

Vindbaar zijn in zoekmachines

 

 

 

Strategie, planning & merk identiteit

Wie ben je als bedrijf, wat is je doelstelling voor de komende periode en welke communicatiemiddelen ga je daarvoor inzetten? Samen bepalen we de strategie en de beste communicatiemiddelen en creëer ik een boodschap en je visuele identiteit om jouw klanten te overtuigen. Garlic & Ginger brengt helderheid met advies en vormt de 'roadmap' naar een sterk (online) merk.

Lees over Brand identity

 

 

Logo, huisstijl en drukwerk

Ontwerpen van onvergetelijke logo's met consistente huisstijl, visitekaartjes, briefpapier, folders, bedrijfskleding, stickers, promotiemateriaal e.d.

Lees meer over ontwerpen

 

 

Responsive websites

Ontwerp en ontwikkeling van moderne, schaalbare websites voor desktop, laptop, tablets en smartphones in o.a. Wordpress, Joomla en CMS Made Simple.

Lees meer over websites

 

 

 

Benieuwd naar jouw media strategie?
Bel 06 43 44 26 55

 

 

Wil jij ook een sterk merk?

Bel 06 43 44 26 55