Met een sterke Brand identity wordt je bedrijf spraakmakend

Garlic & Ginger kan je helpen met marketing en strategische keuzes. Elke schakel in jouw communicatie moet kloppen als je wilt dat het voor je werkt. Ik wil je niet veranderen, maar wie je als bedrijf nu bent versterken en vergroten zodat je fris en helder op het netvlies staat bij je huidige en toekomstige klanten. 

  • Zo kunnen consumenten jouw producten of diensten identificeren.
  • Zo kunnen consumenten jouw bedrijf onderscheiden van de concurrent.
  • Zo geef je een consument het gevoel van veiligheid en bespaar je ze uitzoektijd.
  • Zo creëer je een band met de gebruiker en geef je een kwaliteitssignaal af.
  • Zo creer je een competitief voordeel ten opzichte van je concurrentie.

 

 

Hoe positioneren we jouw merk

We bepalen samen een strategie om jouw doel(en) te behalen en hoe we je bedrijf krachtig in de markt kunnen zetten. Ik ontwikkel en visualiseer een passende boodschap en geef vorm aan je nieuwe identiteit zodat jij een onvergetelijke indruk achter kan laten. Samen met een flexibel en sterk team van professionele, creatieve partners kan ik elk deel van jouw on- en offline communicatie verzorgen en daardoor ben ik één centraal aanspreekpunt voor:

 

Marketing & strategie

Brand identity ontwikkelen

Logo & drukwerk ontwerpen

Website ontwerpen en bouwen

Vindbaar zijn in zoekmachines

 

 

"Design maakt inderdaad het verschil!" "Aanvankelijk namen we contact op met Richard om onze bestaande website om te bouwen vanuit Flash naar een schaalbare website. Uiteindelijk hebben we n.a.v. een uitgebreid en persoonlijk gesprek besloten onze huisstijl en site compleet te vernieuwen. Onze filmwerkzaamheden worden nu optimaal belicht en zijn op alle devices goed te bekijken. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!" Refhan.nl

 

 

 

Wil jij ook een sterk merk?

Bel 06 43 44 26 55

 

 

Wil jij ook een sterk merk?

Bel 06 43 44 26 55